DE PEELSTREKELS

OPTOCHT 2023

Carnavalszondag vindt er voor het eerst sinds drie jaar weer een optocht plaats in het Peelstrekelrijk. Na twee coronajaren (2021 en 2022) en een afgelasting in 2020, staan de lichten weer op groen. Samen gaan we er een feestelijke dag van maken in het centrum van Deurne.

Wil je ook meedoen met de kinderoptocht of de volwassen optocht? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier onderaan deze pagina!

LET OP: De inschrijftermijn voor wagens is 31 januari aanstaande. Voor de andere categorieën is dat uiterlijk 10 februari 2023. Natuurlijk willen we graag zo snel mogelijk je inschrijving binnen hebben.

'Wat in het vat zit........'

Route en tijden

De optocht start om 13.30 uur bij Station Deurne. De route is via de Spoorlaan, Stationsstraat, Markt, Visser, Kruisstraat. De ontbinding is op de kruising Kerkstraat/Kruisstraat/Haageind.

Meteen na de optocht is de prijsuitreiking kinderen en aansluitend de uitreiking volwassenen in het Cultuurcentrum in Deurne.

Reglement

Om mee te doen aan de optocht op carnavalszondag moet je akkoord gaan met het reglement. Deze is opgesteld door de optochtcommissie van De Peelstrekels. Het reglement kun je downloaden via onderstaande knop.

Inschrijven

Schrijf je via onderstaand formulier in voor de optocht van 2023 in het Peelstrekelrijk.