Skip to content

Het dak ging eraf in een uitverkocht Cultuurcentrum Deurne tijdens ZINGO!

https://bestellen.peelstrekels.nl/product-categorie/peelstrekels/carnaval-2023-2024/zingo-2023/
Lees meer

Allerlaatste kaarten voor ZINGO! nu in de verkoop

Zaterdag kunnen we weer, onder live begeleiding van Roy Janssen, onze ZINGO-kaarten vol spelen tijdens een nieuwe editie van ZINGO! Momenteel zijn de allerlaatste kaarten van dit evenement in de
Lees meer

66e Prins der Peelstrekels: Prins Niels I

Op zaterdagavond op de Markt in Deurne is Prins Niels I uitgeroepen tot heerser van het Peelstrekelrijk. Samen met Prinses Renate mogen zij zich het jubileumpaar noemen.
Lees meer

Wie wordt de 66e Prins der Peelstrekels? Dit zijn alle hints.

Aanstaande zaterdag vindt voor de 66e keer de prinsonthulling in het Peelstrekelrijk plaats. Wie wordt er deze avond in een pop-up feesttent bij De Brouwer onthuld als 66e Prins der
Lees meer

Prinsonthulling dit jaar in pop-up feesttent bij De Brouwer

Aanstaande zaterdag vindt voor de 66e keer de prinsonthulling plaats. Dit jaar vieren De Peelstrekels hun 66 jaar jubileum en daarom doen we de aftrap dit jaar nèt even anders.
Lees meer

Raad de Prins: Wie wordt de 66e Prins der Peelstrekels?

Over iets meer dan vier weken is het zover. De start van het jubileumjaar in het Peelstrekelrijk. Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe prins bij. Wie wordt volgens jou de
Lees meer

Peelstrekels haalt €420,10 euro op met Rabo ClubSupport

Afgelopen donderdag werd tijdens een feestelijke bijeenkomst bij Rabobank de cheques aan de deelnemende verenigingen uit Deurne uitgereikt. Met Rabo Clubsupport haalt De Peelstrekels maar liefst €420,10 op.
Lees meer

Marius van Deursen neemt afscheid van Strikken Genootschap

Onlangs heeft het bestuur van het Strikken Genootschap afscheid genomen van Marius van Deursen. Van Deursen was vanaf de oprichting van het Strikken Genootschap betrokken als bestuurslid bij deze commissie.
Lees meer

Kaartverkoop voor nieuwe editie ZINGO! van start

Op 18 november vindt er een nieuwe editie van Zingo! plaats in Cultuurcentrum Deurne. Onder live begeleiding van Roy Janssen spelen en zingen we onze kaarten vol.
Lees meer

Peelstrekels openen pop-up museum met 66 jaar aan historie van carnaval

In aanloop naar het 66-jarig jubileum dat De Peelstrekels in 2024 vieren, gaat de carnavalsstichting een pop-up museum openen in het centrum van Deurne. Vanaf 18 november zal de geschiedenis
Lees meer

Uitslagen van carnavalsoptocht 2023

Na drie jaar kon het éindelijk weer. De carnavalsoptocht trok door Deurne. Bekijk hier de uitslagen.
Lees meer

De Raad van Elf wint DMG Carnavalskraker 2023

De Raad van Elf heeft dit jaar opnieuw de DMG Carnavalskraker gewonnen. Daarmee prolongeren ze hun trofee van de liedjescompetitie van Deurne Media Groep.
Lees meer