Skip to content
IMG_0753-2

Wie wordt de 66e Prins der Peelstrekels? Dit zijn alle hints.

Aanstaande zaterdag vindt voor de 66e keer de prinsonthulling in het Peelstrekelrijk plaats. Wie wordt er deze avond in een pop-up feesttent bij De Brouwer onthuld als 66e Prins der Peelstrekels?

De afgelopen vier weken hielpen De Peelstrekels je een handje op weg door iedere week één hint te plaatsen, die je zou moeten helpen in de zoektocht naar de 66e Prins der Peelstrekels. De hints waren achtereenvolgens ‘Hij/Zij verlegt grenzen’, ‘Je hebt stiekem met hem/haar gedanst’, ‘Met hem/haar is het even wat anders’ en tot slot ‘Hij/Zij is ‘one of the guys’.

Dit jaar vieren De Peelstrekels hun 66 jarig jubileum en daarom doen ze de aftrap dit jaar nèt even anders. Want zeg nou zelf? De aftrap van een jubileumjaar moet speciaal zijn, toch? Daarom openen De Peelstrekels de deuren van hun pop-up feesttent bij De Brouwer om 19.30 uur. Het programma van deze avond begint om 20.11 uur. De pop-up feesttent is te bereiken via de poort gelegen aan De Visser ter hoogte van de kerk.

Denk jij te weten wie de 66e Prins der Peelstrekels wordt? Doe mee aan Raad de Prins en win twee kaartjes voor QUATSJA!.