Geachte VIP,

Jij bent voor ons een zeer belangrijk persoon! Daarom ben je uitgenodigd om op onze receptie te komen op 21 januari 2024. Wij als bestuur van De Peelstrekels hebben een exclusief VIP-pakket uitgekozen waar jij gebruik van mag maken tijdens onze receptie. Geniet ervan en tot 21 januari 2024!

 

Uw exclusieve gastheer

U wilt ongelimiteerd alles drinken naar wens? Op zeer vakkundige wijze komt onze gastheer de drankjes brengen.

t.w.v. €500,-

Uw exclusieve masseuse

Om relaxt en ontspannen van onze receptie te genieten is een volledige body massage een ware must. Bij onze masseuse kan het op twee standen, hard of zacht.

t.w.v. €750,-

Uw exclusieve chauffeur

Drank en rijden mag niet dus halen wij je op én brengen je netjes weer thuis. Onze chauffeur maakt zelfs de deur voor u open.

t.w.v. €750,-

Uw exclusieve bodyguard

Wij hebben een hangtafel gereserveerd, natuurlijk voor het podium met een spot op u gericht. Op gepaste afstand beveiligd onze bodyguard u tegen vijandige groeperingen.

t.w.v. €350,-

Uw exclusieve communicatiemedewerker

Uw exclusieve communicatiemedewerker

Een volledig verzorgde receptie speech. Als extra service mag u bepalen welke persoon flink voor schut gezet wordt. U kunt op afstand confortabel genieten. Op vakkundig wijze zal uw speech door onze communicatiemedewerker op het podium gebracht worden.

t.w.v. €250,-

Uw exclusieve omroeper

Wanneer u een keer wilt schreeuwen naar andere groepen dat u de beste bent? Dan doen wij dat graag voor u. Onze omroeper komt zeer zeker boven de muziek uit!

t.w.v. €650,-

Uw exclusieve tassenbijhouder

Uw exclusieve tassenbijhouder

Natuurlijk houden wij uw tas bij zodat uw handen vrij zijn om met uw vingers rare gebaren te maken of een drankje te nuttigen. Onze tassenbijhouder zal uw lippenstift aanreiken wanneer u dat wenst.

t.w.v. €250,-