Seniorenmiddag, Quatsja! en Strikkelke van het jaar

Wat een geweldig weekend hebben we weer achter de rug! Een weekend met activiteiten voor jong en oud!

Afgelopen zaterdag vond de seniorenmiddag plaats. Een middag waarin senioren uit Deurne en omstreken in een uitverkocht CCD hebben gelachen, geklapt en mee hebben gezwaaid. Wat heerlijk om te zien dat we deze senioren zo’n fijne middag hebben kunnen bezorgen.

sony-dsc-2224

‘S avond vond de eerste Quatsja! plaats. Ook hier zat de sfeer er meteen goed in. De verschillende artiesten, zowel uit Deurne als uit de regio, hebben gezorgd voor een geweldige avond.

Tijdens deze avond ontving Nico Jacobs de Vetlirre Medallie uit handen van de Burgemeester. Nico is al jaren drijvende kracht achter de Seniorenmiddag en Quatsja! als Voorzitter van de Quatsja!-commissie. Nico, gefeliciteerd! Dat er nog maar vele mooie Quatsja’s mogen plaatsvinden!

sony-dsc-2461

Ook werden de zilveren Strikkel- en Strikkelingspeldjes geïntroduceerd door Martijn van Hooff. De prachtig mooie speldjes kosten €20,- en een gedeelte van de opbrengst gaat naar De Peelstrekels. Ze zijn te koop bij Juwelier Van Hooff.

Na afloop van de voorstelling werd er in de foyer nog tot in de laatste uurtjes door gefeest.

Zondag was de receptie van De Strikkelkes, daar werd een nieuwe onderscheiding geïntroduceerd: Het Strikkelke van het jaar! Deze onderscheiding ging dit jaar naar Thijs van de Broek. Thijs is 14 jaar en woont in Vlier Zuid. Hij is een actieve jongen met heel veel hobby’s, waarin hij graag altijd de beste wil zijn. Zo is hij lid van de Schaakvereniging, waar hij al meerdere keren kampioen is geweest, en lid van SV Deurne, waar hij ook al van meerdere kampioenschappen heeft mogen genieten. Ook heeft Thijs een krantenwijk met zijn vader en wil hij graag altijd iedereen helpen. Mede daarom is hij uitgeroepen tot Strikkelke van het jaar. Thijs is thuis een grote hulp, zo zorgt hij goed voor zijn moeder én helpt hij mee in het huishouden. Een jongen met zijn hart op de goede plek!

Thijs van harte gefeliciteerd, dik verdiend!

sony-dsc-2486