Receptie Prins Nico en Prinses Anne

Wat een geweldige middag heeft ons prinsenpaar gehad! Overdonderd door alle aanwezigen en hun prachtige cadeaus! Namens Prins Nico en Prinses Anne: SUPER BEDANKT!

Bekijk de foto’s van deze gezellige middag hier.

sony-dsc-1823

Tijdens deze middag werd ook de Strekel van het jaar 2019 bekend gemaakt. Dit jaar ging de onderscheiding naar ons bestuurslid Karin Tinga. Karin is al jaren actief binnen de Peelstrekels, de laatste jaren als Secretaris. Zij heeft aangegeven na deze carnaval af te treden als bestuurslid, gelukkig blijft ze nog wel verbonden aan de Peelstrekels. Karin, gefeliciteerd! Dik verdiend!

sony-dsc-1832

Tevens introduceerden we deze middag onze frietkraam in het CCD. In plaats van lootjes verkopen we dit jaar frietjes en snacks tijdens de receptie, de Quatsja’s en Deurne zingt mee. De opbrengst hiervan is voor De Peelstrekels!

Tevens werden er door de PvdP (Partners van De Peelstrekels) mooie sjaals verkocht van De Peelstrekels. Een echte must-have voor carnaval vierend Deurne! Heb je er nog geen gekocht? Je kunt terecht bij Bij Rob Menswear in de Stationsstraat voor deze sjaals. Tevens zullen ze tijdens de Quatsja ook verkocht worden in het CCD. Voor slechts €11,- loop je er deze carnaval warm bij!

sony-dsc-2053