Back to the top

Links

Strikkelkes

De website van de Jeugdafdeling van C.S. de Peelstrekels. Sinds 2017 hebben de Strikkelkes een eigen super gave website. Ook de dansmarietjes van de Peelstrekels kun je terug vinden op de website van de Strikkelkes.

StrekelWiki

De historische website van C.S. de Peelstrekels. Op deze website kun je de gehele historie terug vinden van “Het ontstaan”, Oud prinsen, foto’s, video’s, onderscheidingen en veel meer.

PR|Cie

De PR|CIE is een clubje mannen dat kwam vanuit de toenmalige krantencommissie van carnavalsstichting De Peelstrekels in Deurne.

RozenMondeg

Maandag tijdens carnaval trekken vele carnavalsvierders van kroeg tot kroeg tijdens de Rozen Mondeg

Hosbengels

Een mooie club muzikanten die je tijdens carnaval regelmatig zult zien optreden. Op maandag tijdens carnaval reiken de Hosbengels hun felbegeerde “Ere-Hosbengel” uit.

Blauw(vur)Schut

BLAUW (VUR)SCHUT (kortgezegd: BLAUW) is op een BLAUWE maandag opgericht in 2012 door enkele fanatieke ex Peelstrekels. Een enthousiaste groep mensen die je tijdens de carnavals regelmatig ziet in hun Blauwe pakje.

11PK

11PK is opgericht door een groep oud-prinsenkinderen van de Peelstrekels Deurne. Deze club oud-prinsen kinderen zijn heel actief en kun je zien bij vele activiteiten van de Peelstrekels.

BloastUmOp

“Bloast um op” is in 1983 ontstaan vanuit drumfanfare D’n Ouwe Hap, op initiatief van de toenmalige dirigent Toon Arts, die het zaakje in gang zette. Dit alles onder het motto ‘Zonder dranck geen klanck’

KiekOnsUs

In de laatste maanden van 1991 kwamen een groep Onervaren en ervaren muzikanten tot elkaar in de voormalige stamkroeg ‘De Pepper’ en na het nuttigen van heel wat geestrijk vocht is de naam KIEKONSUS ontstaan voor dit dweilorkest.

Dorstvlegels

Carnavalsvereniging De Dorstvlegels uit Vlierden. Deze carnavalsvereniging is zeer actief en overal betrokken. Zij zorgen voor veel feestvreugde in Vlierden. Voor de jeugd organiseren ze tijdens carnaval fantastische evenementen.

Peelpluimen

Carnavalsvereniging de Peelpluimen uit Helenaveen. Tijdens carnavals zetten ze heel Helenaveen op zijn kop en doen graag overal aan mee. Waar een klein dorp “groots” in kan zijn, carnaval vieren met zijn allen.

Pottenbakkers

Carnavalsstichting de Pottenbakkers uit de Zeilberg. Feestvierders puur sang daar staan de Pottenbakkers uit de Zeilberg voor. Samen met de Zeilbergse gemeenschap vieren ze carnaval.

De Kei

Carnavalsstichting de Kei uit Liessel. Een open carnavalsstichting voor elke bewoner van Liessel. In gemeenschapshuis de Kei gaat het tot in de late uurtjes door. Een van de hoogtepunten tijdens carnaval is “Vrienden van Liessel Live”

Ulewappers

Carnavalsvereniging de Ulewappers uit de Neerkant. Een zeer actieve vereniging die zich samen inzetten om het carnavalsfeest in Neerkant te laten floreren. Elk jaar verstoppen de Ulewappers het “Wapke” wat met man en macht gezocht wordt.

Heikneuters

Carnavalsvereniging de Heikneuters uit de Hei. Net over het spoor barst de feestvreugde los tijdens carnaval. Een zeer betrokken carnavalsvereniging voor de gemeenschap van de Hei. Door het jaar heen is deze vereniging erg actief en laat veel van zich horen.

Hellevegers

Carnavalsvereniging de Hellevegers van buurtvereniging de Helleman. Je staat op als buurtvereniging en gaat actief carnaval vieren in de Wik. Met elk jaar een eigen nieuwe prins is deze club mensen heel actief en fanatiek.

C.S. de Peelstrekels 2020