Jeugdtrio

Tijdens een geweldig spannende avond in het CCD werden de nieuwe prins, prinses en vorst bekend gemaakt van de Strikkelkes. Wij feliciteren Prins Fer, Prinses Meike en Vorst Tom! Zij zullen gaan regeren over het Strikkelkesrijk onder het motto: mobieltjes en tablets aan de kant, we gaan hossen en feesten in strikkelkesland!

Vrijdag 17 november werden in WorstZicht de nieuwe prins, prinses en vorst van De Strikkelkes bekendgemaakt. Ook werd de nieuwe raad van elf geinstalleerd.

Hieronder in het kort wat informatie over de nieuwe hoogwaardigheidsbekleders van het Deurnese jeugdcarnaval.

Prins Fer
Fer Maas zit op basisschool De Hasselbraam. Hij woont in de Heiakker, in de Patrijs. Zijn hobby’s zijn voetbal, gamen en spelen met vrienden. Hij is lid van basketbalvereniging Deurne Pioniers. Later wil hij leraar worden.

Prinses Meike
Meike de Gooyert zit in het eerste jaar van het Peellandcollege. Zij woont in de Sloe, in de Koolhof. Haar grootste hobby is paardrijden en feesten doet ze ook graag.

Vorst Tom
Tom Strik zit op de Willibrordusschool. Hij voetbalt bij SV Deurne. Daarnaast is hij lid van de KHD en kijkt hij graag racen. Tijdens carnaval wil hij iedereen in de polonaise krijgen. Hij heeft ook de slogan van de Strikkelkes voor 2018 bedacht;

MOBIELTJES EN TABLETS AAN DE KANT
WE GAAN HOSSEN EN FEESTEN IN STRIKKELKESLAND

Raad van 11
Luut van den Heuvel, Hanne Kuypers, Feye van Bree, Anouk Schrader, Maud van Dongen, Elise Karel, Jiri van Bree, Stan Deelen, Jip van Dinther, Kai Scholten, Meike de Groot.