Gezelligheid rondom de Prins

Afgelopen weekend stond in het teken van de nieuwe Peelstrekelkrant. Op vrijdagavond werd de allereerste editie uitgereikt aan het prinsenpaar. Dit werd gedaan door de voorzitter van de krantcommissie, Martien Thijssen. Martien werd zelf verrast door de PR|CIE. Hij ontving van hen de ‘D’n Opsteker’. Deze wordt jaarlijks uitgereikt aan iemand die voor, of achter, de schermen een toegevoegde waarde heeft voor de carnaval. Gefeliciteerd Martien!

sony-dsc-1175

De volgende ochtend is het prinsenpaar op pad geweest om de krant persoonlijk aan een aantal mensen te overhandigen. En ondertussen werd hun huis prachtig versierd. Wellicht heb jij de krant ook al op de mat gekregen. Mocht dit nog niet het geval zijn, dan kun je hem één dezer dagen verwachten!

sony-dsc-1360

Komend weekend zijn er weer een aantal leuke activiteiten gepland. Natuurlijk is er eerst de voorverkoop van de kaartjes voor de Seniorenmiddag en Quatsja! bij Plein vijf, op zaterdagochtend. Heb jij dit al in je agenda staan?

Er zal zaterdagavond in besloten kring een serenade gebracht worden aan het prinsenpaar. Vervolgens is er in Plein Vijf  ‘Rondom de Prins’. Een leuke avond waarin het prinspaar door familie, vrienden en andere bekenden in het zonnetje gezet zal gaan worden. Een gezellige avond, waar iedereen welkom is!

Zondag wordt het nieuwe prinsenbier onthuld bij De Brouwer. Wat voor een soort biertje zal het dit jaar worden? Kom gezellig kijken hoe het biertje tot  stand is gekomen en natuurlijk proeven hoe het smaakt!