Countdown tot carnaval

Over 3(!) weken is het al carnaval! En we hebben nog een aantal hele leuke activiteiten in het voorprogramma!

Aanstaande zondag 10 februari is de receptie van Prins Nico en Prinses Anne. Iedereen is van harte welkom om ons prinsenpaar te komen feliciteren. De receptie start om 13.00 uur in het CCD.

En wist je dat De Peelstrekels tijdens de receptie lekkere frietjes staan te bakken? Ook tijdens de Quatsja’s en Deurne zingt mee overigens. De opbrengst hiervan komt ten goede van De Peelstrekels. Dat wordt lekker snacken!

Zaterdag 16 februari is om 13.00 uur de seniorenmiddag in het CCD. En ’s avonds is de eerste Quatsja. De tweede de Quatsja is op 23 februari. Deze twee avonden zijn helemaal uitverkocht.

Zondag 17 februari is de receptie van de Strikkelkes. Een gezellige middag voor jong en oud.

Donderdag 21 februari is 5e PPQ Peelstrekel Pub Quiz in De Brouwer. Een gezellige en feestelijke avond, waar verschillende prijzen te winnen vallen. Waaronder de enthousiasme-prijs, de originaliteits-prijs en natuurlijk de felbegeerde hoofdprijs! Hopelijk heb jij je al ingeschreven, want de quiz is al helemaal vol.

Maandag 25 februari bezoeken De Peelstrekels De Nieuwenhof. Carnaval is voor jong en oud, dus ook daar feesten we gezellig mee. Een avond vol leuke optredens en verrassingen.

Over jong en oud gesproken….vrijdag 1 maart trappen wij de Carnaval af met ons jaarlijkse scholenbezoek. We gaan er met alle basisschoolkinderen een geweldige ochtend van maken.

Benieuwd wat we tijdens de carnaval allemaal gaan doen? Check onze agenda!