Skip to content
IMG_6615-scaled

Carnavalsprogramma voor volgende week bekend; geen grote buitenactiviteiten

Carnavalsprogramma voor volgende week bekend; geen grote buitenactiviteiten

Na de recente persconferentie van het kabinet, waarin duidelijk werd dat evenementen als carnaval weer door kunnen gaan, is het bestuur van De Peelstrekels samen met de horeca en gemeente Deurne rond de tafel gaan zitten om een invulling te geven aan carnaval.

We hadden ontzettend graag, in samenwerking met de horeca, buitenactiviteiten georganiseerd om samen met heel Deurne carnaval te kunnen vieren. Burgemeester Greet Buter heeft echter, vanwege veilig en verantwoord carnaval vieren, geen toestemming gegeven voor het organiseren van buitenactiviteiten tijdens carnaval. Daarom is er gekozen voor onderstaand carnavalsprogramma.

Carnavalsvrijdag

Op vrijdagochtend gaan we op scholenbezoek bij de Gerardusschool én OBS De Bron. Daarna gaan we in de avond vanaf 19.00 uur op cafébezoek bij In Den Sleutel en De Brouwer.

Zaterdag: ‘t Is Weer Carnaval

Zaterdagmiddag beginnen we om 12.30 uur waarbij we het Rijtven bezoeken. Zaterdagavond bezoeken we van 19.00 uur tot 20:30 uur Café Beekman & Beekman. Daarna sluiten we de avond samen met Prins Thijs I af in De Potdeksel!

Zondag: Doe Mee & Scheuft An!

Op zondag eindigt dit jaar het carnavalsprogramma voor De Peelstrekels. Vanaf 13.30 uur zijn we te vinden in het centrum in Deurne op diverse locaties. Zondagavond sluiten we carnaval af met een cafébezoek aan ‘t Pandje en Café D’n Borrel.