Carnaval 2019

Carnaval 2019….wat was je mooi!

Het Peelstrekelrijk heeft wederom laten zien dat ze Carnaval kunnen vieren als de beste! Met Prins Nico en Prinses Anne voorop in de polonaise hebben we volle bak gefeest.

Ook gister tijdens de laatste dag van de carnaval hebben we nog een aantal mooie momenten mogen beleven.

Het Ukkepukkebal

sony-dsc-3957

De Liederentafel onder het genot van hannebillen en krentemik:

sony-dsc-4048

Daarna brachten we een kort bezoek aan de Ere-Hosbengel Roos Knijnenburg. Roos kreeg deze prachtige onderscheiding onder andere voor haar jarenlange inzet voor de Peelstrekels, waar zij tot en met 2016 Hoffotograaf was en ook daarna nog te hulp heeft geschoten als invaller. Wij feliciteren Roos van harte!

sony-dsc-4175
SONY DSC

En toen was het voor ons tijd om langzaam te beginnen met afscheid nemen van ons mooie prinsenpaar. Bij de Reizende man genoten wij van een heerlijk laatste avondmaal, waar een aantal mooie en emotionele woorden gesproken werden door onder andere de Vorst, de Secondant en het Prinsenpaar. Een mooie afsluiting waar we ons voornamen om nog één avond vol te gas te gaan. En dat hebben we gedaan! In Plein Vijf ging het dak eraf onder de klanken van De Hosbengels.

Helaas kwam om 00.00 uur dan toch het moment om écht afscheid te nemen. De attributen van de Prins werden door de voorzitter weer terug in ontvangst genomen en de pop ging in brand

Prins Nico en Prinses Anne wat een geweldige Carnaval hebben we met jullie mogen beleven! Vanaf vandaag mogen we met z’n allen weer terug in het gareel. Maar gelukkig hebben we de foto’s nog!

De foto’s die door onze Hoffotograaf zijn gemaakt zijn hier te zien én te bestellen.