4e editie PPQ Peelstrekel Pub Quiz, wat een topavond!

Donderdag 1 februari vond de 4e editie van de Peelstrekel Pub Quiz plaats in De Brouwer. Een avond waar we ook dit jaar weer nieuwe gezichten mochten begroeten. De aanwezigheid van onze Prins Sjors en Prinses Elke, maar ook Prins Frank en Prinses Nancy van de Heikneuters verhoogde de carnavalsvreugde.

Met 30 enthousiaste teams en het originele presenteer duo Simon Donkers en Mark Mastbroek ging de avond vlot van start. De quiz bestond uit 8 rondes waarin de algemene en carnavalskennis werd getest. Tijdens de ronde Rebuzzels werden de hersenen goed getraind. De ludieke voorleesronde op muziek, ingesproken door Bart van Lierop, bracht de voetjes van de vloer en de polonaise op gang. Na 4 rondes stond team Okidoki aan kop.

De originaliteits prijs ( meest ludiek gekleed) van PPQ 2018 ging naar het team: De lat ligt hoog.

Na de pauze ging de strijd verder en werd de Deurnese kroegenkennis op proef gesteld. Wie herkende de meeste barmannen? Geconcentreerd kijken naar een clip van Lamme Frans, wakker met een biertje, en daarna vragen beantwoorden, werd gevolgd door de laatste favoriete carnavalsronde, de muziekronde. De polonaise ging zelfs door zonder muziek, de tent stond op z’n kop en de tap maakte overuren.

Aan enthousiaste deelnemers geen gebrek. De enthousiasme prijs ging naar het team: Fris en fruitig. Ze hadden zelfs een eigen yell: Meloen, meloen, wij worden kampioen. Ook dit team doet al mee sinds de allereerste editie.

De eindstand van de 4e Peelstrekel Pub Quiz editie:

1e plaats:  “Team: De Winnaars van vorig jaar” ging voor de 2e keer aan de haal met de PPQ wisselbeker en een bierarrangement van De Brouwer. Dit team bestond uit: Mark Joosten, Tom Wijnands, Thijs Manders, Roos van den Bomen, Mart Mennen en Roland Aarts.

2e plaats: “Team Okidoki” ( met slechts 1 punt verslagen in de laatste ronde)

3e plaats: “Team Dream team”

Na de prijsuitreiking werd het feest nog een flink aantal uurtjes doorgezet met de afterparty van Guus de Wit.

De PPQ commissie staat al weer te popelen om de lustrum-editie voor volgend jaar te gaan organiseren, er waren zelf al teams die zich meteen weer op wilden geven! Een groter compliment kan de commissie natuurlijk niet ontvangen. PPQ commissie, bedankt voor het organiseren van deze ontzettend leuke activiteit!